AANVRAAG VAN BESCHIKBAARHEID

Regelement

  1. De “Camping Pass” die U ontvangen heeft moet iedere keer getoond worden wanneer U de camping binnen komt met de Auto.

  2. Alles moet op èèn plaats: tent, woonwagen, auto, boot, tafel, stoelen, enz. Ook als de camping leeg of niet geheel bezet is, mag men geen andere plaatsen gebruiken of de auto parkeren op de asfalt wegen.

  3. Tot het bevorderen van een ieders rust moet stilte worden betracht van 23:00 tot 07:00 en van 13:00 tot 15:00 uur. De slagboom wordt gesloten van 23:00 uur tot 07:00 uur. Na 23:00 uur kunt U Uw auto parkeren op de Parkeerplaats bij de ingang van de camping.

  4. De gasten die vertrekken worden verzocht de rekening te betalen voor 12 uur, daarna zal er een dag extra gerekend worden.

  5. De stopcontacten (220 V) zijn volgens de normen van de CEI; ter beschikkking staan maximaal 3 amp. per aansluiting. Het is verboden meer dan èèn stopcontact per plaats te gebruiken.

  6. De directie is niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging van Uw eigendommen.

  7. De voertuigen mogen op de camping niet sneller dan 5 Km per uur gaan en alleen gebruikt worden om de camping in en uit te gaan en om de boot te vervoeren.

  8. Honden worden op deze camping toegelaten maar moeten aan de lijn blijven. Ook moet Uw hond voor zijn behoefte, buiten de camping gebracht worden.

  9. De administratie van de camping vestigt de aandacht erop dat geen gaten of kanalen op het terrein gegraven mogen worden, geen warm of zeepwater bij de planten te gooien; bovendien  is het verboden veranderingen of beschadigingen aan te brengen aan de apparatuur van de camping.

  10. De directie heeft het recht, indien de regels van de camping niet in acht worden genomen, of de harmonie in de camping verstoord wordt, de camping gast als ongewenst te verwijderen.

Newsletter Inschrijven

om alle info en aanbiedingen van RIVIERA CAMPING ontvangen
Accepteer privacybeleid. Lezen