grondgebied Waar zijn wij Camping Riviera

AANVRAAG VAN BESCHIKBAARHEID

grondgebied

Papiervallei

 

Bekend wegens de papierproductie sinds 1400, biedt de papiervallei prachtige landschappen door de grote diversiteit in planten. Dit is de reden dat het de ideale plaats is om te wandelen en hiken. U kunt ook het papiermuseum bezoeken, welke de gehele geschiedenis van papierproductie en boekdrukken laat zien, van de Middeleeuwen tot 1900. 

 

 

De Romeinse villa Nonii Arii

De Romeinse villa, die recentelijk gerestaureerd is, bevindt zich tussen de kerk van St. Peter en Paul en de papiermolen in Toscolano. De villa is gebouwd omstreeks de tweede eeuw na Chr., en was waarschijnlijk eigendom van een van de meest prestigieuze families van Brescia. Het is tegenwoordig een van de belangrijkste gebouwen uit de Romeinse tijd langs het Gardameer. (Photo Credits http://www.comune.toscolanomaderno.bs.it) 

 

 

Il Vittoriale degli Italiani

Ongeveer 2km buiten Toscolano Maderno, in Gardone Riviera staat het "Vittoriale degli Italiani", een monumentaal citadel, dat is gebouwd door de dichter Gabriele D'Annuzio tussen 1921 en 1938. Naast het huis, museum, de parken en tuinen, heeft het Vittoriale een groot amphitheater, dat open is voor het publiek voor shows. 

Botanische Tuinen 

Ongeveer 2km buiten Toscolano Maderno, in Gardone Riviera vindt u de Botanische Tuinen, die gesticht zijn door Andrè Heller, een multimedia artiest. Er is een collectie van meer dan 2000 verschillende planten van alle continenten en klimaatzones. Verborgen in het groen vindt u sculpturen en stukken van moderne artiesten. 

Newsletter Inschrijven

om alle info en aanbiedingen van RIVIERA CAMPING ontvangen
Accepteer privacybeleid. Lezen