SEVÆRDIGHEDER Hvordan finder du os Camping Riviera

AVAILABILITY REQUEST

Område

Papirmølle dalen

 

Papirmølle Dalen er berømt for produktionen af papir siden 1400-tallet og byder på et vidunderligt landskab med store variation i vegetationen. Derfor er den ideel for udflugter og vandreture. Du kan også besøge Papirmølle Museet, som fortæller papirproduktionens, trykningens og bogens historie.


 

 

 

Roman Villa of Nonii Arii

Den ny restaurerede romerske villa Nonii Arii er beliggende mellem sognekirken St. Pietro e Paolo og papirmøllen i Toscolano. Den blev bygget omkring det andet århundrede efter Kristus og har sandsynligvis tilhørt Nonii, en af de mest prominente familier i Brescia. I dag er den en af de mest betydningsfulde bygninger fra romertiden ved Gardasøen.

Il Vittoriale degli Italiani

Ca. 2 km fra Toscolano-Maderno, i Gardone Riviera, finder du “Il Vittoriale degli Italiani”, et imponerende bygningsværk opført af poeten Gabriele D’Annunzio mellem 1921 og 1938. Ud over museum, parkerne og haverne har Vittoriale et stort amfiteater med shows åbent for offentligheden.

Botanisk Have Andrè Teller


 

Ca. 2 km fra Toscolano-Maderno, i Gardone Riviera, finder du Botanisk Have, skabt af kunstneren Andrè Heller. Her skaber mere end 2.000 forskellige planter fra alle kontinenter og klimaer.

 

 

Subscribe to the Newsletter

Accepter privatlivspolitik. Laese