AVAILABILITY REQUEST

SPORT

 

I receptionen fås rabatkupon til rideskolen!

Ridning


 

Rideskolen La Scuderia Castello, beliggende ca. 3 km fra campingpladsen, har i mange år været en af de førende inden for heste trekking for turister ved Gardasøen. Der tilbydes forskelligartede trekking muligheder og ruter, så det kan blive en unik oplevelse for dig at udforske det bjergrige område på hesteryg. Alle ture er ledede og foregår på veltrænede heste.

MTB - trekking

 

Ved Toscolano-Maderno findes et utal af ruter, nogle for dem, som ønsker en stille cykeltur og andre for dem, der ønsker udfordrende cykling i bjergene. Alle ruter ligger i fantastisk smuk natur!

Fra Gardasøens bred til toppen af Alto Garda bjergene er der uendelig mange veje og stier af forskellig længde og sværhedsgrad, så det er muligt at finde ruter passende for alle aldersgrupper samt konditions- og ambitions niveauer – med eller uden cykel!

 

Golf

I Bogliaco blot 5 km fra Toscolano-Maderno finder du Bogliaco Resort, hvor I kan hygge jer med golf i smukke, grønne omgivelser.


 

Paragliding

For den, som drømmer om at “vandre” mellem skyerne, alt imens man fra en privilegeret position nyder udsigten til Parco Alto Garda bjergene og vandet i Italiens største sø, vil en turist tandem paraglide tur bringe helt unikke følelser frem.

Lystfiskeri

 

De værdifulde fiskearter i søen og i de brusende vandløb i parkens dale tiltrækker mange fiskere. Vandkvaliteten og det fantastiske landskab bidrager yderligere til værdien af den gamle, elegant sportsgren lystfiskeri.


 

Sejlsport

De optimale vindforhold, som karakteriserer Gardasøen, er kendt af de fleste sejlsportsfolk. Ikke tilfældigt, faktisk er vore vande vært for prestigefyldte, internationale sejlsports konkurrencer så som Centomiglia regattaen.

I klubben Vela di Toscolano-Maderno finder aktiviteter sted, som henvender til alle, voksne, børn, begyndere og eksperter, kort sagt alle sportsfolk, som ønsker at udfordre bølgerne.

Tennis

 

Ikke langt fra campingpladsen ligger The association Tennis Toscolano-Maderno, hvor tennis fans kan slappe af og more sig med deres sport.

Dykning

 

Gardasøens dybe vand er af stor interesse for dykkere på grund af vandets klarhed, som muliggør fiskeri og observation af de utallige fiskearter. At dykke ned i Gardasøen er en aktivitet, som også giver mulighed for at undersøge interessante skibsvrag.


 

Dragesurfing - Vindsurfing

 

Gardasøen perfekt for drage- og vindsurfere til at blive båret af vinden og flyve hen over bølgerne omgivet af det pragtfulde landskab.

PaddleSurfinig

I løbet af få år er denne sport blevet populær, ikke mindst på grund af, at den er let at lære og dermed passende for alle. Den går ud på at stå på et surfbræt og ro med en åre uden at miste balancen.

Kano og kajak roning

Fra en kano eller kajak kan roeren nyde synet af det smukke landskab, hvor klippevæggene går direkte ned i søen. Ogsaa ved Valvestino dæmningen giver den kunstige sø med sine vige omgivet af skov kano roeren en fantastisk naturoplevelse.  On board the canoe or kayak, each rower can have fun in the sight of great scenery. 

Klatring

 

I hele bjergområdet omkring Gardasøen findes synlige klippevægge, som rejser sig fra nogle få meter til flere hundrede meter. I specielt velegnede områder er klatring i disse lodrette klipper blevet en populær sportsgren for mange.

Subscribe to the Newsletter

Accepter privatlivspolitik. Laese