AVAILABILITY REQUEST

Vergnügungspark

I receptionen fås rabatkuponer til Gardaland og Parco Natura Viva

Gardaland

Gardaland er Italiens mest populære forlystelsespark. Med utallige spændende attraktioner og mere end 11 daglige shows er der lagt op til en fantastisk dag sammen med vennerne eller familien.

Natura Viva

 

En imponerende naturoplevelse til fods gennem 5 kontinenter, hvor du vil se dyr fra hele verden. Natura Viva har også en Safaripark, som du kan køre igennem i egen bil ligesom på en ægte, spændende afrikansk safari.

 

Canevaworld


 

Canevaworld er et Vandland på 100.000 m2. Her finder du utallige vandrutschebaner, bølgebad, vandmassage, laguner, restauranter og butikker for enhver smag. Oplev for eksempel atmosfæren på en Caribisk ø.

Parco Sigurtà

En seværdig grøn oase på mere end 600.000 m2 beliggende få kilometer fra Gardasøen. I 2013 vandt parken den fornemme betegnelse ”Italiens smukkeste have”.

Rimbalzello Adventure

 

I oplevelsesparken Rimbalzello finder du ruter af forskellig højde og sværhedsgrad, så alle uanset alder kan være med og få en uforglemmelig oplevelse. Her kombineres sjov, udendørsaktivitet og læring – og uanset om du ønsker et sus af adrenalin, udfordring, oplevelse eller blot afslapning, er denne park det rette sted at tilbringe en usædvanlig dag.

Subscribe to the Newsletter

Accepter privatlivspolitik. Laese