AANVRAAG VAN BESCHIKBAARHEID

SPORT

Paardrijden

"Scunderia Castello" is sinds vele jaren een paardrijschool voor hoge kwaliteit paardrijden langs het Gardameer. De grote verscheidenheid in tochten, met goedgetrainde paarden onder supervisie, maken het verkennen van de bergen een spannende ervaring. Vraag bij de receptie naar korting!

MTB - trekking

Er zijn veel verschillende routes, voor mensen die willen genieten van een rustige fietstocht en voor mensen die genieten van de uitdaging over bergen te fietsen. En het vindt allemaal plaats met een adembenemend uitzicht! Van de kust van het meer tot top van de berg, er zijn zeer veel paden en wandelingen met verschillende lengtes en moelijkheidsgraden, voor elke leeftijd en elk niveau. 

Golf

In Bogliaco, slechts 5km van Toscolano, ligt het "Bogliaco Resort", waar je samen plezier kunt hebben omgeven door groen. 

Paragliden 

 

Voor wie in de wolken wil "lopen", in een prachtige plek boven de bergen en het water van het grootste meer van Italië. De toeristen vliegen samen met een instructeur. Dit zorgt voor unieke emoties. 

Vissen

De waardevolle vissoorten in het meer en de rivieren van de valleien trekken veel vissers. De kwaliteit van het water en het landschap geven extra waarde aan een de zeer oude en elegante sport van het vissen. 

Vela

 

Le condizioni ottimali di vento che caratterizzano il lago di Garda sono ben conosciute da tutti. Non a caso infatti le nostre acque ospitano prestigiose competizioni veliche di rilevanza internazionale come la regata della Centomiglia. Presso il circolo Vela di Toscolano Maderno si svolgono attvità rivolte a tutti : adulti o bambini, principianti ed esperti, e per tutti gli sportivi  che vogliono sfidare le onde.

Tennis

Tennisfans vinden niet ver van de camping "De Tennisvereniging Toscolano Maderno", waar ze een sport beoefenen die helpt te relaxen en plezier te hebben. 

Duiken

De diepe wateren van het meer vormen een interessante duikplaats. Door het heldere water zijn veel vissen te zien. Tijdens het duiken in het Gardameer zijn ook verschillende interessante wrakken te zien. 

 

Kitesurfen - Windsurfen

 

Voor alle liefhebbers van surfen en windsurfen is het Gardameer perfect om door de wind te worden meegenomen en te vliegen over de golven, omgeven door een mooi landschap. 

PaddleSurf

 

Deze sport is sinds een paar jaar een trend, doordat het gemakkelijk te leren is. Dit zorgt ervoor dat iedereen het kan doen. De bedoelnig is rechtopstaan op een surfbord, en bewegen met een peddel, terwijl je in balans moet blijven. 

Roeien

Aan boord van een kano of kayak kun je plezier hebben met een prachtg uitzicht.

Klimmen

 

Over het gebied zijn verschillende rotswanden verspreid, verschillend vn een paar meter tot honderden meters hoog. Op deze rotsen, met speciale uitrusting, wordt klimmen een rijke ervaring voor iedereen. 

Newsletter Inschrijven

om alle info en aanbiedingen van RIVIERA CAMPING ontvangen
Accepteer privacybeleid. Lezen